fredag den 3. april 2009

Romanklub



Danmarks Radio's Romanklub nærmer sig afslutningen for i år. Den fungerer sådan, at man enten kan læse bøgerne selv og så høre om månedens bog og forfatter i DR radio og TV, eller man kan melde sig ind i Litteratursiden.dk's virtuelle romanklub, hvor man diskuterer bøgerne med andre læsere og forfatteren. Eller man kan melde sig til bibliotekets helt u-virtuelle læseklub og diskutere månedens bog med 6-10 andre læsere og en bibliotekar eller to.

I år har vi haft Romanklubber på bibliotekerne i Korsør og Slagelse, og vi har læst: Helle Helle: 'Ned til hundene', Sissel-Jo Gazan: 'Dinosaurens fjer', Jens Christian Grøndahl '4 dage i marts', Janina Katz 'Længsel på bestilling' og Kirsten Hammann: 'En dråbe i havet'. Den sidste roman, som vi læse i maj, er Kim Leine: 'Valdemarsdag'. Vi er spændt på, hvem der vinder åretrs Romanpris - det afgøres af en jury, udpeget af DR blandt Romanklubbernes medlemmer.


Det er rigtig hyggeligt og ikke voldsomt forpligtende at deltage i bibliotekets bogklub. Er du interesseret, så henvend dig allerede nu til Mette Rasmussen på Slagelse Bibliotek eller Anne-Marie Correll Aarre på Korsør Bibliotek. Vi går i gang igen til efteråret.

Ingen kommentarer: